Keratine behandeling

Hoe zorg je voor mooi haar?

Is je haar dof, droog of futloos? Jij wilt je haar laten stralen en wij hebben daar een oplossing voor. Een behandeling met keratine maakt je haar weer stralend gezond. De keratine behandeling is geschikt voor ieder haartype: het is veilig en is voor iedereen.  Wanneer je je haar behandelt met Keratine, biedt het het meeste effect voor dof en droog haar. Je kent het wel, dat je haar dof en droog wordt door het veelvuldig gebruik van een stijltang. Je haar kan ook beschadigd raken door het vaak te kleuren, verkeerde producten, het ouder worden van het haar en het klimaat. In alle gevallen biedt  een Keratine behandeling de juiste oplossing!

 

Wat is Keratine en wat is het effect?

Misschien weet je wel dat Keratine een proteine is dat in je lichaam voorkomt. In je nagels en je huid zit Keratine, maar ook in jouw haar. Het zorgt ervoor dat al deze lichaamsonderdelen flexibel blijven en niet aan kracht verliezen. 90% van natuurlijk haar bestaat uit Keratine. Wanneer je je haar niet goed behandelt door gebruik van chemische producten, verdwijnt een deel van de Keratine uit je haar. Wanneer je je haar behandelt met Keratine, zorgt het voor de aanvulling van het tekort aan Keratine. Je haar wordt weer gezonder, sterker en gaat glanzen.

 

Wil je ook steil haar?

Naast dat je je haar met Keratine voedt, zorgt het ervoor dat je haar in volume afneemt met 60%. Heb je altijd al steil haar willen hebben? Een behandeling met Keratine zorgt ervoor dat het voor jou mogelijk is.Onze Keratine is een natuurlijke manier om je haar te verzorgen en is formadehyde vrij. Dus voor elk haartype een chemie vrije behandeling.

 

Wat zijn de voordelen van een Keratine behandeling?

  • Op tijd klaar: Wanneer je je haar behandelt met Keratine , ben je dagelijks 40 tot 60 procent sneller klaar met  de styling en droging van je haar.
  • Je haar zal 80% minder pluizen en minder droog zijn na een behandeling.
  • Je haar wordt sterker en meer glanzend, want de Keratine voedt je haar.

 

Welke merken gebruiken wij?

In onze salon willen wij het beste voor jou als klant. Daarom hebben wij gekozen voor Maroccan Keratin, Wij hebben inmiddels heel wat ervaring op het gebied van Keratine behandelingen met dit merk voor jou als klant het beste en het meest geschikt. Omdat we weten hoe fijn het is als je iets goeds hebt maar niet te duur is, bieden wij het aan tegen een zeer gunstig tarief. Wij garanderen dat jij als klant tevreden bent en bieden de gunstigste prijs! Overtuigd?

Maak direct online een afspraak

 

Prijzen Keratine behandelingen