Voorwaarden & Salon regels

 

U maakt een afspraak bij Luxury hairstyling, bedankt voor uw vertrouwen in onze diensten!  Wij doen ons uiterste best om alles naar uw verwachting te voldoen. Bij het maken van een afspraak gaat u akkoord met ons privacy- statement en de salonregels met daarin onze voorwaarden.

Wij bieden verschillende diensten van knippen tot kleuringen en van kleuringen tot prachtige haar verlengingen en vermeerdering door middel van hairextensions. Heel mooi, maar alles vraagt ook verzorging! Wel de juiste verzorging bijvoorbeeld voor een mooi kleur behoud of langer plezier van uw extensions.

Wij adviseren u tijdens onze behandelingen verzorging producten voor uw eigen haar, en verzorging producten voor hairextensions. Hairextensions hebben extra zorg nodig denk hierbij bijvoorbeeld aan een geschikte borstel deze ontwikkeld is voor het ontwarren van uw extensions. Wij vertellen u ook werkelijk alles in de stoel omtrent de verzorging en tips voor een mooi behoud van uw haar verlenging. Zijn er vragen? Aarzel niet, geen vraag is teveel.

 

Onze regels

Wij werken met een strak agenda en vragen ieder die een afspraak heeft in onze salon om minimaal 5 -10 minuten vooraf uw afspraak aanwezig te zijn.

Bij te laat komen moet de volgende klant wachten en loopt onze agenda helemaal uit. Niet fijn!

Annuleren of verplaatsen afspraak kan tot 48 uur vooraf uw aankomst.  Voor een afspraak definitief is vragen wij 50% aanbetaling ter reservering van onze tijd, dit is helaas nodig omdat er klanten zijn die te vaak last minute afmelden of annuleren en deze tijd kunnen wij last minute niet meer vullen waarin wij dus omzet missen. In uw gereserveerde tijd kunnen wij iemand anders ook mooi maken, tijd kost geld!

Uw aanbetaling wordt op de dag dat u komt verrekend met uw totaal te betalen bedrag daarop in aftrek gedaan, komt u niet of annuleer/ verzet last minute is er geen recht op aanspraak van de aanbetaling. Deze wordt verrekend met ons gereserveerde tijd dat wij voor u geblokt hebben in onze agenda.

Komt u bij de tandarts of fysio niet opdagen of meld u last minute af krijgt u ook gewoon het gehele factuur op uw deurmat.. deze u wel zult betalen anders komen er incasso kosten bij op dus u heeft geen keus. Daarom dekken wij ons in met vooraf een aanbetaling om er zeker van te zijn dat ieder ook komt op de gemaakte afspraak. Wij werken ook om onze rekeningen etc te betalen net als u. 

 

Hairextensions

Wij plaatsen deze met vakkennis en het vraagt de juiste verzorging deze wij u uitleggen. Maar hier de belangrijkste punten aangegeven staan.

Goede verzorging houdt in:

 • Goed borstelen 2-3 maal per dag met een extension borstel, begin bij de lengte punten en eindig bij de aanzet (bevestiging) 
 • Gebruik goede verzorging producten waaronder 1 maal per week ook een voedende haarmasker
 • Was uw eigen haar en extensions nooit met te warm water
 • Gebruik van producten met alcohol vermijden dit droogt het haar juist uit.
 • stylingtools verwarm deze max 180 graden.

 

Wij zijn niet aansprakelijk voor het volgende:

 • Nalatig verzorgen denk aan borstelen & klitvorming
 • dunner worden lengtes door hitte stylingtools
 • Als je extensions gaat of laat kleuren door derde
 • Als je extensions zelf gaat knippen of door derde
 • Als je extensions laat verwijderen of ophogen door derde
 • Gloor & zee water droogt uw eigen haar al uit , dus wees extra voorzichtig met extensions.

Onthoud extensions zijn 100% echt haar maar het is dood haar, het heeft geen haar wortel meer waardoor er van binnen uit gevoed kan worden. Alles wat schade aanbrengt is vanuit buiten en dat is puur wat u er zelf mee doet.Wees lief voor je haar, dan blijft het mooi! Klachten extensions dient u direct te melden, wacht hier niet mee zodat wij u direct kunnen helpen met het probleem. Na het plaatsen van uw extensions heeft u 14 dagen garantie op het haar zelf, mocht er iets mis zijn met het haar zelf dan merkt u dit direct na het wassen. 

Brengt u zelf extensions mee deze u elders heeft gekocht of gekregen, wij zijn niet aansprakelijk voor de kwaliteit van deze extensions. Wij plaatsen deze met liefde en plezier voor u brengen deze aansluitend in model. Hier kunnen geen rechten worden aan ontleend. 

Wij vragen ieder, bent u tevreden? Aanpassingen...u bent er nu dus vertel het ons, dan fiksen wij deze meteen.  Hairextensions worden vakkundig gezet en in model gesneden... korter kan altijd, langer niet meer dus wees dan ook duidelijk met uw gewenste lengte deze u wilt.  Wij knippen en snijden dan ook heel voorzichtig, we doen liever 2 of 3 maal opnieuw dan 1 keer en direct tekort. Komt u thuis en vind u uw lengte tekort, hier kunnen wij helaas niets voor u betekenen. Dit is door u zelf aangegeven in onze stoel.

* Op al onze bestellingen hairextensions ongeacht welke methode ( hairweave, waxextensions, tape extensions, nano/microring extensions is er een standaard verplichte aanbetaling van 50% vooraf de bestelling plaats vindt te voldoen.

Bij annuleren afspraak om welke reden ook, wij geven geen geld retour!

inkoop extensions zitten hoge kosten aan verbonden en komt de klant niet opdagen om welke reden ook zitten wij als salon met omzet verlies. 

 

Prijzen & betalingen:

Prijzen staan bekend op onze website, kleuringen bij veel of lang haar rekenen wij verf toeslag . Daarin hebben wij dan de hoeveelheid aan producten nodig om aan uw wensen te kunnen voldoen voor een mooi eind resultaat. Wees daarom ook duidelijk wat uw wensen zijn omtrent de kleuring van uw haar zodat wij u correct kunnen adviseren met daarin de mogelijkheden en wat nodig is om u al vooraf een prijs indicatie te kunnen bieden.

* prijswijzigingen & druk/typ fouten voorbehouden  ( er kan op geen enkele wijze rechten aan worden ontleend )

 

Betalingen dienen per direct voldaan te worden in onze salon, dit kan contant of per pin in onze salon! Bij niet nakomen van een afspraak om welke reden ook, brengen wij kosten in rekening..